Service Hotline
+86-755-86524100
Productes

Categoria de producte

Mòduls de pantalla de LCD de roda dentada

Mòduls de pantalla de LCD de roda dentada

Coca (xip-en-vidre) tros de vidre (roda dentada) és un xip Ditada vinculació mètode que s'utilitza per connectar muntatge de circuits integrats nus (ICs) sobre substrat de got directament utilitzant pel·lícula conductiu anisotròpica (ACF). L'afinació de les protuberàncies IC (petjada) pot ser rebaixades segons els clients '...

Coca (xip-en-vidre)

Xip-en-vidre (roda dentada) és un xip Ditada vinculació mètode que s'utilitza per connectar muntatge de circuits integrats nus (ICs) sobre substrat de got directament utilitzant pel·lícula conductiu anisotròpica (ACF). L'afinació de les protuberàncies IC (petjada) pot ser rebaixades segons les exigències dels clients (contacte espaiat de substrat de vidre). Aquest mètode redueix la zona de l'Assemblea a la màxima densitat, que aquelles aplicacions que l'estalvi d'espai especialment important és crucial d'embalatge. Permet un muntatge de conductor fitxes rendible perquè integrant a Flectir PCB ja no és necessari. La IC és servitud directament sobre el substrat de vidre i és adequat per al maneig de senyals d'alta velocitat o d'alta freqüència.

Coca tecnologia és una de la alta tecnologia muntatge mètodes que utilitzar Flip xip IC o cop d'or i aplicar en aplicacions més compactes. Circuits integrats de xip-en-vidre van ser inicialment introduït pel Epson. En muntatge de Ditada-xip, el xip d'IC no s'empaqueta però està muntat directament al PCB com un xip nua. Perquè hi ha sense paquet, la petjada de l'IC muntada pot ser minimitzat, juntament amb la mida exigida del PCB. Aquesta tecnologia redueix la zona de muntatge i millor s'adapta a la manipulació d'alta velocitat o senyals d'alta freqüència.

Coca s'utilitza principalment per a conductor de font ICs tecnologies d'exhibició TFT on s'utilitzen per a LCD, plasma, e-tinta, OLED o tecnologies 3D. Això és essencial per a productes electrònics de consumidors, com ara llibretes, comprimits, càmeres o telèfons mòbils amb la necessitat de mida petita i components atenuat.

Avantatges:

Molt econòmic a mida. Mòduls de LCD xip-en-vidre pot ser tan prims com 2 mm.

Cost efectiu sobre PANOTXA, especialment en mòduls de LCD gràfics, perquè redueix el nombre d'IC.

Més fiable que el tabulador a causa de la debilitat de la PESTANYA a la zona d'enllaç.

Desavantatges:

Coca només es pot utilitzar a un cert nivell de resolució on les línies no són massa fins. A parcel·les molt fins coca es fa difícil de provar, i tabulador seria l'enfocament preferit.

Pot ser més rendible utilitzar el tabulador o PANOTXA, si un dissenyador ha d'integrar un teclat o un indicador al voltant de la pantalla.

La zona activa no està centrada dins l'esquema però la compensació, a causa de la zona on estan els circuits.


Hot Tags: roda dentada de fabricants de mòduls, Xina, exhibició de LCD, proveïdors
Productes relacionats
Investigació
Investigació
Send
Contacti amb nosaltres
Adreça: 5è pis, edifici de Tech HSAE, hi-Tech Park, Nanshan, Shenzhen, Xina 518057,
Telèfon: +86-755-86524100
Enviar per fax: +86-755-86524101
Correu electrònic: info@blazedisplay.com
Flamarada exhibició Tecnologia Co, Ltd